Γρηγόρης Θ. Τρικούκης

Προς κάθε ενδιαφερόμενο  

Με τον κ. Αργυράκη είχα ήδη συνεργαστεί ως ιδιώτης, τόσο προσωπικά όσο και μέλη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος. Για πρώτη φορά συνεργάστηκα και επαγγελματικά και ειδικότερα ως πληρεξούσιος πωλήτριας κατοίκου εξωτερικού, για την πώληση ακινήτου ιδιοκτησίας της στη Θεσσαλονίκη.

Και στην περίπτωση αυτή, ο κ. Αργυράκης με εντυπωσίασε με την συμπεριφορά του. Άμεσος και απολύτως σαφής ως προς τη συνεργασία, με συνεχείς ενημερώσεις για την εξέλιξη της παρουσίασης του ακινήτου και με συμβουλές για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του. Η πώληση συμφωνήθηκε άμεσα και στην τιμή που είχε ήδη καθοριστεί από την πωλήτρια. Σε αυτό φυσικά,  συνέβαλαν, η επαγγελματική του εμπειρία και το μεγάλο πελατολόγιο του.

Τέλος θεωρώ χρήσιμο να επισημάνω, ότι παρότι η σύνταξη του συμβολαίου καθυστέρησε αρκετά για λόγους που αφορούσαν σε διαδικαστικά θέματα, η παρουσία του κ. Αργυράκη ήταν πάντα διακριτική και εξαιρετικά χρήσιμη, ώστε να διατηρείται το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών.

Από πλευράς μου προτείνω ανεπιφύλακτα τον κ. Αργυράκη για κάθε ενδιαφερόμενο πωλητή ή αγοραστή ακινήτου και είμαι στην διάθεση του για κάθε περαιτέρω πληροφορία.  

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Θ. Τρικούκης, Δικηγόρος ⭐⭐⭐⭐⭐