Μαίρη Γιαμαλή

«Με τον κύριο Αργυράκη Παρασκευά συνεργαστήκαμε πρώτη φορά το 2015 για την εκμίσθωση ακινήτου μου στην Καλαμαριά. Απο την πρώτη μας συνάντηση με εντυπωσίασε η σοβαρότητα, η ευγένεια και η μεθοδικότητα του.

Από μη έναρξη της ανάθεσης είχα συνεχή ενημέρωση μέσω SMS, για κάθε βήμα, μέχρι την ενοικίαση του ακινήτου μου, που ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η άριστη συνεργασία μας, με οδήγησε να τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε γνωστούς και φίλους μου, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το ήθος και τον άριστο επαγγελματισμό του. Φέτος στο τέλος Ιουλίου ζήτησα εκ νέου την συνεργασία του για την ενοικίαση του ακινήτου μου η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς μέσα σε δύο εβδομάδες, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους και τους δύο συμβαλλόμενους.

Αγαπητέ κύριε Αργυράκη σας ευχαριστώ θερμά που μου προσφέρετε πάντα την σιγουριά της επιτυχούς έκβασης και την ευχαρίστηση να συνεργάζομαι σε  τόσο δύσκολες από κάθε άποψη εποχές με έναν τόσο έντιμο, ειλικρινή και μοναδικό επαγγελματία. 

Φυσικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί κάθε φορά καταφέρνει να είναι απόλυτα ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αγάπης και της αλήθειας που ο ίδιος καταθέτει στην εργασία του». 

Σας ευχαριστώ. Μαίρη Γιαμαλή. ⭐⭐⭐⭐⭐