ΠΟΛΙΧΝΗ, ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ, ΚΩ 17

Δήμος Πολίχνης, περιοχή Ανθόκηποι, οδός Κω αριθμός 17, προικισμένο με εισόδημα 500 – 900€/ μήνα από Γερμανικής κατασκευής φωτοβολταϊκά πάνελ 10KW (10 Κιλοβάτ), με ηλιακά πάνελ τοποθετημένα στην στέγη τα οποία συνεργάζονται με 3πλής ενεργείας μπόιλερ στην υπόγεια αποθήκη πετυχαίνοντας την απόλυτη οικονομία, με αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση υψηλής θερμαντικής απόδοσης επίσης γερμανικής κατασκευής PURMO τριαντακονταετής εγγύησης,  με υδραυλική εγκατάσταση πιστοποιημένη για πόσιμο νερό, με εικοσαετή εγγύηση ηλεκτρολογικής – υδραυλικής – αποχετευτικής εγκατάστασης και θέρμανσης από τον κατασκευαστή, σε γωνιακό οικόπεδο νοτιοανατολικής πρόσοψης, σε κτήριο Α+ ενεργειακής κλάσεως με μεταξύ άλλων και εξωτερική μόνωση σε όλο το οικοδόμημα, σε περιοχή με πολύ πράσινο για περπάτημα – πάρκο για τα παιδιά (Στρατόπεδο Καρατάσου), με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον περιφερειακό, δίπλα σε νοσοκομεία, σχολεία, εντός μιας περιοχής με πολλές ιδιόκτητες μονοκατοικίες και κτήρια χαμηλού ύψους, πωλείται προνομιούχα γωνιακή μεζονέτα 2ου – 3ου (Σοφίτα), που πρόκειται να κατασκευαστεί μέσα στο 2023, με υπέροχη εσωτερική σκάλα, 169τμ (102,2τμ καθαρά) 3Υ/δ ψηλοτάβανη Σαλονοκουζίνα 2Μπ 1Αποθήκη στη σοφίτα με προεγκατάσταση κουζίνας, συν μία υπόγεια αποθήκη 35,3τμ και ασανσέρ το οποίο κατεβαίνει μέχρι το υπόγειο, με συγκεκριμένη αυτόνομη θέση στάθμευσης στην πυλωτή, με κεραμοσκεπή, και πολλά επιλεγμένα επώνυμα και ποιοτικά υλικά κατασκευής – πλακάκια, κουζίνα, μπάνια, κλπ. 

Ειδικό ID: 1001- 268
Ημερομηνία ανάθεσης: 25 Οκτωβρίου 2022
Τύπος ακινήτου: Μεζονέτα
Τιμή: 235.000€
Προκαταβολή: Το ένα τρίτο του τιμήματος με την συμφωνία, το ένα τρίτο μετά τα μπετά και τα τούβλα και το τελευταίο ένα τρίτο με την παράδοση.
Αντικειμενική αξία: 81.000€
Κοινόχρηστα: –
Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός
Διαμπερές: Ναι
Γωνιακό: Ναι
Ημερομηνία αδείας οικοδομής:  1,5 – 2,5 μήνες από την προκαταβολή (Θα υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της πόλης το οποίο θα διευκρινίζει ξεκάθαρα τις υποχρεώσεις και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης για τον κάθε αντισυμβαλλόμενο).
Ολοκλήρωση οικοδομής: 8 μήνες από την άδεια οικοδομήσεως (Δεν ξεκαλουπώνουμε αμέσως αλλά τηρείται το χρονοδιάγραμμα των 2 εβδομάδων του κατασκευαστή μπετού
Ηλικία οικοδομής: 0 ετών
Όροφος: 2ος & 3ος Σοφίτα
Αριθμός ορόφων οικοδομής: 3
Αριθμός διαμερισμάτων: 2
Μεικτά μέτρα συμβολαίου: 169
Καθαρά μέτρα συμβολαίου: 102,2
Διάταξη χώρων: 3Υπνοδωμάτια – Σαλονοκουζίνα – 2Μπάνια – 2Αποθήκες
Διαστάσεις δωματίων:  Υπάρχουν κατόψεις για όλα τα επίπεδα του σπιτιού
Πάρκινγκ: Ναι συγκεκριμένη αυτόνομη θέση στην πυλωτή
Αποθήκη: Ναι 35,3τμ στο υπόγειο της οικοδομής και μία 1,28* 2,05 στην σοφίτα με προεγκατάσταση κουζίνας
Πατάρι στο μπάνιο: Όχι σε κανένα
Μπάνια: Τα μπάνια θα διαθέτουν ντουζιέρες και τα 2. Μπορεί να τοποθετηθεί μπανιέρα με έξοδα του αγοραστή.
Χώρος πλυντηρίου: Δύο. Στο κύριο μπάνιο του 2ου ορόφου και στην αποθήκη – κουζίνα της σοφίτας
Τζάκι: Όχι (Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης με έξοδα του αγοραστή).
Θέρμανση:  Φωτοβολταικά Πάνελ – Ηλιακό μπόιλερ 3πλής ενεργείας – Αντλία θερμότητας – Ενδοδαπέδια
Κόστος θέρμανσης:  Η θέρμανση θα λειτουργεί με αντλία θερμότητας. Η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει μια αντλία θερμότητας είναι μικρή. Με τη χρήση των φωτοβολταϊκών υπολογίζεται μια μέση απόδοση 500 – 900€/ μήνα ανάλογα με την ηλιοφάνεια, οπότε δεν μιλάμε για κόστος θέρμανσης αλλά για όφελος – εισόδημα.
Boiler: Τριπλής ενεργείας από αντλία θερμότητας, από ηλιακό και από ΔΕΗ για την επίτευξη της απόλυτης οικονομίας
Ασανσέρ: Ναι το οποίο θα κατεβαίνει μέχρι την μεγάλη υπόγεια αποθήκη
Κουφώματα: Πιστοποιημένα θερμομονωτικά συνθετικά, με 2πλή υάλωση με ενεργειακά τζάμια, ενισχυμένα προφίλ με γαλβανισμένο χάλυβα.
Πατώματα:  Παντού πλακάκι 20€/ τετραγωνικό μέτρο
Βρύσες στο μπαλκόνι: Ναι σε όλα τα μπαλκόνια

Το ακίνητο παραδίδεται βαμμένο: Ναι
Παράθυρο στο μπάνιο: Όχι στο κύριο του 2ου (μηχάνημα εξαερισμού), Ναι στο μπάνιο της σοφίτας
Σίτες: Σε όλα τα παράθυρα – μπαλκονόπορτες
Συναγερμός: Προεγκατάσταση

Πλεονεκτήματα ακινήτου: Εισόδημα 500 – 900€/ μήνα από φωτοβολταϊκά πάνελστέγης 10kW (10 Κιλοβάτ), μπόιλερ 3πλής ενεργείας για την απόλυτη οικονομία στο ζεστό νερό χρήσης, αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση γερμανικής κατασκευής PURMO με 30 χρόνια εγγύηση,  20 χρόνια εγγύηση για την ηλεκτρολογική, υδραυλική, αποχετευτική εγκατάσταση και θέρμανσης από τον κατασκευαστή, γωνιακό οικόπεδο νοτιοανατολικής πρόσοψης, κτήριο ενεργειακής κλάσεως Α+ με εξωτερική θερμομόνωση σε όλο το οικοδόμημα, σε περιοχή με πολύ πράσινο για περπάτημα – πάρκο για τα παιδιά (Στρατόπεδο Καρατάσου), με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον περιφερειακό, δίπλα σε νοσοκομεία, σχολεία, εντός μιας περιοχής με πολλές ιδιόκτητες μονοκατοικίες και κτήρια χαμηλού ύψους

Παρατηρήσεις – Συγγραφή υποχρεώσεων: 
– Κουζίνα 200€/ μέτρο σύνολο 5 μέτρα
– Εσωτερικές πόρτες 220€/ τεμ
– Θωρακισμένη 480€
– Γρανιτοπλακάκι παντού – Μπ – Κουζίνα – Δάπεδο 20€/τμ
– Λεκάνη μπάνιου κρεμαστή και στα 2 μπάνια αξίας 200€ η μία
– Έπιπλο μπάνιου 300€/ τεμ και στον 2ο και στην σοφίτα
– Μπαταρίες Νιπτήρος – Λουτρού – Κουζίνας Ιταλικές στον 2ο όροφο 150€
– Μπαταρίες Νιπτήρος – Λουτρού στη σοφίτα 90€
– Διακόπτες Legrand λευκοί (οικονομική σειρά).
– Κάθε δωμάτιο Πρίζες ίντερνετ – τηλεφώνου – TV
– Σκάλα πανέμορφη μεταλλική με ξύλινα σκαλιά


Για να δείτε την κάτοψη της υπόγειας αποθήκης τ.μ. 35,3 σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ πατήστε εδώ!


Για να δείτε την κάτοψη του ισογείου με την θέση στάθμευσης σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ πατήστε εδώ!


Για να δείτε την κάτοψη του 2ου Ορόφου σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ πατήστε εδώ!


Για να δείτε την κάτοψη της σοφίτας του 3ου Ορόφου σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ πατήστε εδώ!


Για να δείτε την κάτοψη της στέγης και του δώματος σε υψηλή ανάλυση παρακαλώ πατήστε εδώ!


Χάρτης ακινήτου:


Προσωπική Σύλλογος

Αργυράκης Παρασκευάς
Κτηματομεσίτης
ΣΜΘ# 1613

Βασιλέως Ηρακλείου 19
546 24, Θεσσαλονίκη

Μ. 6947 831 421
info@argirakisparaskevas.com
argirakisparaskevas.com
facebook.com/ArgirakisParaskevas
instagram.com/argirakisparaskevas


Ψάχνετε να πουλήσετε ή να εκμισθώσετε το διαμέρισμα που διαθέτετε;

Παρακαλώ καλέστε μας στο τηλέφωνο 6947 831 421 για μία άμεση ανάθεση ή συμπληρώστε την φόρμα αν προτιμάτε να σας καλέσουμε εμείς. Τα σωστά τιμολογιμένα ακίνητα μπορούν να απορροφηθούν από την αγορά κατά την διάρκεια των 3ών πρώτων εβδομάδων. Αν αυτό δεν πραγματοποιηθεί συμβαίνει 1 από τα 3 παρακάτω πράγματα.

1ον το ακίνητο είναι υπερτιμημένο. (Το συχνότερο σενάριο).
2ον το ακίνητο δεν προβάλλεται επαρκώς. (Αρκετά συχνό σενάριο).
3ον το ακίνητο είναι πάρα πολύ μεγάλο ή η αξία του είναι πάρα πολύ μεγάλη ή είναι σε περιοχή με πολύ μικρή ζήτηση. Τα ακίνητα αυτά απευθύνονται σε πολύ λίγους και ίσως ακόμη και αν δεν είναι υπερτιμημένα να χρειαστούν 2 – 3 μήνες και ίσως και περισσότερο, ώστε να απορροφηθούν από την αγορά. (Αυτό αφορά λιγότερα από 10% των περιπτώσεων).

Αν ενδιαφέρεστε για μια πώληση ακινήτου μέσα σε ένα μήνα ή στο επόμενο τρίμηνο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! Είμαστε φοβερά αποτελεσματικοί όταν οι πωλητές έχουν ισχυρά κίνητρα και αποσκοπούν σε μια άμεση πώληση. Πολύ δύσκολα θα βρείτε κτηματομεσίτη ο οποίος διαθέτει τόσο μεγάλη ενέργεια για να βάλει στην περίπτωσή σας! Αν η τιμή που επιθυμείτε είναι λογική θα εκπλαγείτε από την αβίαστη αλληλουχία των γεγονότων μέχρι το συμβόλαιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το νούμερο μου είναι: 6947 831 421. Περιμένω τηλεφώνημα σας. Θα χαρώ πολύ να σας ακούσω και σας υπόσχομαι να κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υπηρετήσω τους σκοπούς σας! Καλέστε με! 🤗

Ψάχνετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα;

Κάθε ανάθεση πώλησης ή εκμίσθωσης στο γραφείο μας είναι κατ’ αποκλειστικότητα. Ως εκ τούτου οφείλουμε άμεσα να προβάλλουμε το ακίνητο με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι τρόποι προβολείς των αναθέσεών μας είναι οι εξής:

Α) Καταχώρηση στην παρούσα ιστοσελίδα argirakisparaskevas.com/sale για τις πωλήσεις και argirakisparaskevas.com/rent για τις εκμισθώσεις, με αναλυτική περιγραφή των ακινήτων, ώστε να διευκολύνεται το έργο των υποψηφίων αγοραστών και μισθωτών αντίστοιχα.

Β) Καταχώρηση στον επαγγελματικό λογαριασμό μου στο Facebook και στο Instagram ώστε να πληροφορούνται οι αγαπητοί φίλοι και πελάτες που συνδεόμαστε μέσω των social media.

Γ) Καταχώρηση στον επαγγελματικό λογαριασμό μου στον Spitogato ο οποίος συνδέεται με το Spitimou.gr και το Spiti24.gr αφού και οι 3 ιστοσελίδες είναι ιδιοκτησία του Spitogatos και εμφανίζουν τα ίδια ακριβώς ακίνητα.

Δ) Αποστολή μέσω email του Newsletter μου το οποίο περιλαμβάνει όλες τις νέες μου αποκλειστικές αναθέσεις προς πώληση ή εκμίσθωση. Για να καταθέσετε την ζήτησή σας και για να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας Newsletter παρακαλώ πατήστε εδώ.

Οι παραπάνω 4 τρόποι είναι οι ενέργειες που πραγματοποιούμε για να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες – υποψηφίους αγοραστές και μισθωτές για τις νέες μας αναθέσεις.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά, αν με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους εντοπίσετε ανίκητο που πληροί τις αξιώσεις σας, να δεχτούμε τηλεφωνικό αίτημα υπόδειξης. Να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες που θα σας μεταφερθούν έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους μας ώστε να είναι ακριβείς.

Οι ώρες υποδείξεων είναι απογευματινές. Δεν πραγματοποιούνται συναντήσεις κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.

Οι αγοραστές και οι μισθωτές που επιλέγουν ακίνητο που προωθεί το γραφείο μας, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, δεν επιβαρύνονται με μεσιτική αμοιβή. Αυτήν την πληρώνει ολόκληρη ο ιδιοκτήτης.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση. Ελπίζω να συνεργαστούμε σύντομα.

Παρακαλώ μιλήστε σε φίλους και συγγενείς σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα.